ESKÜVŐSZERVEZÉS ÉS LEBONYOLÍTÁS


A legjobb esküvők mögött komoly szervezési munka van. Akkor jó egy esküvő, ha minden menetrend szerint megy, nincsnek üresjáratok és a vendégek nem vesziik észre, hogy egy jól ütemezett forgatókönyv részesei, hanem csak azt érzik, minden flottul megy. Maga az esküvőszervezés az esküvő napját megelőző időszakra vonatkozik a nagy napon esküvő lebonyolításáról van szó.
 
Mészáros Barbara

Esküvőszervező

aloldal_kiskep_dark

Mikor érdemes elkezdeni ?

Ez nyilván függ az esküvő milyenségétől, de a javasolt a tervezett időpont előtt legalább 6 hónappal elkezdeni, de az sem irreális, ha valaki 1-1,5 évet szán erre.

Tudni kell, minél több időnk van annál jobb megoldásokat tudunk kitalálni és ne felejtsük el, hogy a jó szolgáltatók akár évekre előre is le lehetnek foglalva, csakúgy mint a helyszínek, így rájuk is minél hamarabb le kell csapni, ha ez szempont.

meghivo

Mit tartalmaz az esküvőszervezés?

Segítek nektek az előkészületekben, a szolgáltatók megkeresésében, a szerződéskötésekben és konkrétan mindenben amire szükségetek van.

Az esküvő napja előtt nem sokkal átadok egy végső menetrendet, ahol pontosan le van írva mikor mi következik, ki a felelős érte és az adott szolgáltató összes elérhetősége.

Ezek alapján nektek már csak az ellenőrzés marad a nagy napon, amit rábízhattok valamelyik családtagra vagy magára a ceremónia mesterre, vőfélyre.

aloldal_kiskep_dark

Mi az első lépés?

Egyeztessünk egy időpontot, hogy személyesen is átbeszélhessük a már meglévő elképzeléseket.

A legtöbb párnak vannak már elképzelései, helyszín vagy zenekar akikhez ragaszkodnak. Az esküvő időpontját is legtöbbszer ezen szolgáltatók szabad dátumai határozzák meg.

meghivo

Mennyibe kerül?

Az esküvőszervezés díja alakítható, de leginkább csomagok közül választhatsz.SZERETNÉD, HA ÉLETED LEGSZEBB NAPJA TÖKÉLETES LENNE ?

ESKÜVŐI KÉPEKHASONLÓT SZERETNÉL ?
IDŐPONT EGYEZTETÉS


ESKÜVŐSZERVEZÉS , LEBONYOLÍTÁS ÉS TANÁCSADÁS
ORSZÁGOS LEFEDETTSÉGGEL
 

Mészáros Barbara

Esküvőszervező


Telefon:

+36 70 323 5317

E-mail:

info@meszarosbarbara.hu
 

[]
1 Step 1
Nevedyour full name
Telefonszámodyour full name
Üzenetmore details
0 /
Previous
Next
powered by FormCraft