ESKÜVŐ REFERENCIÁK

Nézzétek meg, eddig milyen csodás esküvőkön működhettünk közre. A lista a teljesség igénye nélkül készült.
Kata és Dani két csodálatos ember, remek személyiséggel és elképesztő barátokkal, családtagokkal. Számunkra is öröm volt látni, ahogy a szerelem lángjai égnek szemükben, amit csak néha-néha, egy-egy pillanatra csak óvó pillantásuk egymásra váltott fel.

Az esküvő délután kezdődött a polgári szertartással, majd folytatódott az egyházi áldással. Az eső enyhén szemerkélt, ezen az egyébként csodálatos napon, így a fozózkodás viszonylag gyorsra sikerült, de a jó hangulatban lévő násznépet ez sem tántorította el attól, hogy jó pár közös képet készítsen az ifjú párral. A változatos fényképek elkészítése után elindultunk az étterembe, ahol már minden készen várta az ifjú párt és kezdhetett a vacsora, majd a mulatság.

Szervezési szempontból komoly kihívást jelentett az, hogy 3 különböző, egymástól távol lévő helyszíneken kellett megoldani a logisztikát és a programokat, úgy, hogy mindenre legyen idő, de mégse kelljen sokat várni. A jó szolgáltatók összeválogatása ismét bebizonyította, hogy a bonyolultabb feladatokat is játszi könnyedséggel tudjuk venni és mindenki profi módon végzi a saját munkáját.

Elégedetséggel töltött el bennünket, hogy Kata és Dani nagyon jól érezték magukat az esküvőjükön, minden rendben ment és bízunk benne, hogy a szemük továbbra is így fog csillogni mikor egymásra néznek a következő 100 évben, mint ahogyan ezen a Nagy napon.


TE IS ILYEN ESKÜVŐT SZERETNÉL ?


EGYEZTESSÜNK IDŐPONTOT