fbpx

LEÁNYKÉRÉS, LEÁNYBÚCSÚ, LEGÉNYBÚCSÚ

SZERVEZÉS


LEÁNYKÉRÉS

Igazán egyedi lánykérést tervezel? Nem akarod a sablon formát követni? A legjobb helyen vagy! Legyen szó egy limuzinos városnézésről, amikor kocsikáztok az éjszaka sejtelmes sötétségében, hangolódtok az estére, majd a hősök terénél egy kivetítőn megjelenik a nagy kérdés és remélhetőleg pozitív választ követően egy pincér vár benneteket 2 kitöltött pohár Möet & Chandon pezsgővel és egy csokor vörösrózsával. Vagy egy a Budai Várnegyedben történő kalandról, ahol sötétedéskor sétálgattok mit sem sejtve, majd különböző furcsa alakokkal találkoztok véletlenszerűen, majd legutoljára egy tolvajjal aki egy dobozt nyom a hölgy kezébe, amit ő a nagy értetlenkedés közben kicsomagol majd az időközben hozzá került kiegészítőkkel kinyit, amiben megtalál egy levelet, amit előre beletettünk, aminek a végére lehet írni a nagy kérdést. Ezek és hasonló programok, színészek megszervezésében tudunk neked segíteni, hogy biztosan felejthetetlen, örök élmény maradjon a lánykérés is. Minden esetben van lehetőség egyedi megoldások összeállítására. Az első lépés, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi Ajánlat kérése gombra kattintva és az ott megjelenő form kitöltésével, majd elküldésével.LEÁNYBÚCSÚ ÉS LEGÉNYBÚCSÚ

Lánybúcsú és a legénybúcsú, az utolsó nagy buli a barátnőkkel, barátokkal mielőtt a menyasszonyból feleség, a vőlegényből férj lesz. Teljesen érthető, hogy szeretnétek ezt az estét még kiélvezni azokon a bizonyos határokon belül. :) Normál esetben a tanúknak kellene megszervezniük ezt az eseményt, akik általában bevonják a többi résztvevőt, de tapasztalat és idő hiányában sajnos nem tudnak ezzel foglalkozni, így a végére csak valami gyorsan összedobott "valami" lesz belőle, ami vagy így, vagy úgy sikerül.

Mi pontosan ebben tudunk segíteni nektek. Meghallgatjuk az elképzeléseket és több féle forgatókönyv vázlatot készítünk, így a csapatnak már nem kitalálnia kell a nappal és az este történéseit, hanem csak kiválasztani a számukra legszimpatikusabbat amit utána részletesen kidolgozunk. Természetesen a programoknak csak a fantázaia szabhat határt és az ott történtekért sem vállalunk felelősséget, a lebonyolítás már a ti dolgotok :P :)

A szervezés alapdíja 30.000.- Ft (AAM), de mivel egyedi elképzelések megvalósítását tűzzük ki, ez a díj ennek tükrében változhat. Az első lépés, teljességgel kötelezettségmentesen a kapcsolatfelvétel velünk az alábbi ajánlat kérése gombra kattintva. Az itt megjelenő form kitöltése után az Időpontot kérek gombra kattintva elküldheted az elképzeléseket, mi pedig válaszolunk amilyen hamar csak tudunk.LEÁNYKÉRÉS , LEÁNYBÚCSÚ , LEGÉNYBÚCSÚ KÉPEKHASONLÓT SZERETNÉL ?
IDŐPONT EGYEZTETÉS


ESKÜVŐSZERVEZÉS , LEBONYOLÍTÁS ÉS TANÁCSADÁS
ORSZÁGOS LEFEDETTSÉGGEL
 

Mészáros Barbara

Esküvőszervező


Telefon:

+36 70 323 5317

E-mail:

info@meszarosbarbara.hu
 

[]
1 Step 1
Nevedyour full name
Telefonszámodyour full name
Üzenetmore details
0 /
Previous
Next
powered by FormCraft