Esküvő
tanácsadás

Esküvő tanácsadás országos lefedettséggel,
több éves szakmai tapasztallattal, és
megbízhatósági háttérrel.

Tovább olvasok

Nem mindenki fogad esküvőszervezőt, ezért nekik találtuk ki a esküvői tanácsadást.
Ilyenkor óradíj alapon konzultálhatunk bármiről amiről szeretnétek és segítek amiben csak tudok.
Ilyen lehet például, hogy megterveztétek az esküvőtöket, de szeretnétek, ha egy szakavatott szem is átnézné és javasolna pár dolgot, illetve lehetséges veszélyekre is felkészítene benneteket.

Mészáros Barbara
Esküvőszervező

Mikor érdemes elkezdeni ?

Ez nyilván függ az esküvő méretétől és összetettségétől, de a javasolt a tervezett időpont előtt, legalább 6 hónappal elkezdeni, de az sem irreális, ha valaki 1-1,5 évet szán erre.

Tudni kell, minél több időnk van, annál jobb megoldásokat tudunk találni és ne felejtsük el, hogy a jó szolgáltatók akár évekre előre is le lehetnek foglalva, csakúgy mint a helyszínek, így rájuk is minél hamarabb le kell csapni, ha ez szempont.

Mit tartalmaz az esküvőszervezés?

Segítek nektek az előkészületekben, a szolgáltatók megkeresésében, a szerződéskötésekben és konkrétan mindenben amire szükségetek van.

Az esküvő napja előtt nem sokkal átadok egy végső menetrendet, ahol pontosan le van írva mikor mi következik, ki a felelős érte és az adott szolgáltató összes elérhetősége.

Ezek alapján nektek már csak az ellenőrzés marad a nagy napon, amit rábízhattok valamelyik családtagra vagy magára a ceremónia mesterre, vőfélyre.

Mi az első lépés?

Egyeztessünk egy időpontot, hogy személyesen is átbeszélhessük a már meglévő elképzeléseket.
A legtöbb párnak vannak már elképzelései, helyszín vagy zenekar akikhez ragaszkodnak. Az esküvő időpontját is legtöbbször ezen szolgáltatók szabad dátumai határozzák meg.

Mennyibe kerül?

Az esküvőszervezés díja alakítható, de leginkább csomagok közül választhatsz.

Ugrás az árlistához

Szeretnéd, ha életed legszebb napja tökéletes lenne?

Időpontot kérek

Márti és Vili

Annyira szép és tökéletes volt minden, és olyan jó volt veletek együtt dolgozni, főleg veled! :) Visszasírjuk! :) Olyan boldog még soha nem voltam, mint aznap. Neked ez az egész tényleg a szíved ügye, látszott, hogy mindent beleadtál. Még hetekkel az esküvő után is libabőrösek leszünk, ha arra a napra gondolunk, annyira jó volt! Nagyon jó utat választottál, mi meg a legszerencsésebbek közé tartozunk, hogy rád találtunk! :) Maradj mindig ilyen lelkes és vidám! <3 Remélem, hogy hallunk majd még rólad néha, mert én nagyon megkedveltelek, mint embert is. :* <3

Szandi és Patrik

Eszméletlenül éreztük magunka! Nem tudunk elégszer köszönetet mondani, hogy életünk legszebb napján ennyire klappolt minden és, hogy ennyire tökéletesre sikeredett! Imádtuk minden percét! Mindenkinek kívánok ilyen esküvőszervezőt, mint amilyen vagy! Te egy angyal vagy! Csoda volt minden és ti is! Köszönjük!

Anita és Zoli

Drága Barbi! Szavakkal nem tudom kifejezni, hogy mennyire köszönünk mindent! Tiszta szívből ajánlom, hogy aki csak teheti, válassza Barbit! Egy percig nem idegeskedtünk, hiszen mindent csodálatosan kézben tartott!

További vélemények

Álomesküvő

Legyen nektek is álomesküvőtök!

Ha szeretnétek, hogy az esküvőtök jól szervezett legyen és a vendégeknek minden adott legyen egy hatalmas ünnepléshez, akkor a legjobb helyen jártok!

Ajánlatot kérek

Zenekar

Az lagzi bulis részének meghatározó szereplője a zenekar, ezért a legjobb zenekarok már hónapokra, évekre előre le vannak foglalva. Nem te vagy az egyetlen aki lecsúszott a kedvenc, vagy választott zenekaráról, de semmi pánik!

Kérj ajánlatot most és körbenézek én is, mivel nagyon sok jó zenekarral állunk kapcsolatba, valószínáleg találunk nektek is megfelelőt!

Ajánlatot kérek

Fotó - Videó

Az esküvőn készült képeket és videót még évekig fogjátok visszanézni. Fontos, hogy olyan emberekre bízzátok, akik nem maradnak le a legfontosabb pillanatokról. Kezdetnek egy jó tanács, többnyire az a fotós aki jó fotós az nem jó videózásban, aki jó videós az nem jó fotózásban. Aki azt mondja ő nagyon jó mindkettőben az leginkább egyikben sem. Ha te sem szeretnéd a véletlenre bízni, kérj ajánlatot tőlünk!

Ajánlatot kérek

Ceremóniamester

Más néven modern vőfély. Sokan nem tudják a kettő közötti különbséget ezért egy blog bejegyzésben összeszedtem nektek a legfontosabbakat. Ami a lényeg, hogy akármelyiket is válasszátok, fontos, hogy egy húron pendüljetek, megértsétek egymásst és szimpatizáljatok egymással. A ceremóniamester egymaga tud jó és rossz esküvőt is csinálni. Ha nem szeretnéd a véletlenre bízni, lépj velünk kapcsolatba és pár szempont alapján ajánlunk nektek!

Ajánlatot kérek

Esküvői képek

Hasonlót esküvőt szeretnél?

Egyeztessünk időpontot

Esküvőszervezés, esküvő
lebonyolítása és tanácsadás

Országos lefedettséggel

Mészáros Barbara
Esküvőszervező

Mészáros Barbara vagyok, esküvőszervező.
1989-ben születtem és imádom, ha valami terv szerint zajlik, mert azt a jó szervezés gyümölcsének tartom. Szeretem a színes, de letisztult dolgokat és ha mindennek megvan a helye. Na meg persze az esküvőket.

Időpontot kérek!

Adatvédelmi irányelvek

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.
A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi oldal.

Elfogadás
Beállítások
Minden cookie elutasítása.