Mészáros Barbara

Esküvőszervező

Engedjétek meg, hogy bemutatkozzak nektek röviden!

Esküvőszervező bemutatkozás

Kedves Jegyespár!

Mészáros Barbara vagyok, esküvőszervező. 1989-ben születtem és imádom, ha valami terv szerint zajlik, mert azt a jó szervezés gyümölcsének tartom.
Szeretem a színes, de letisztult dolgokat és ha mindennek megvan a helye.
Na meg persze az esküvőket.

Az esküvőket nagyon …

… legyen szó alacsonyköltségvetésű esküvőkről, ahol a kreativitással kell kompenzálni az anyagiakat, vagy nagyköltségvetésűekről, ahol az igazán patinás dolgokat kell finom összhangba állítania az esküvőszervezőnek.

Nekem is volt már szerencsém átélni azt a csodálatos pillanatot amire most ti is készültök, hiszen 2015-ben összekötöttük életünket férjemmel, így személyesen megtapasztaltam mindazokat amin most ti mentek keresztül.

Tudom, hogy milyen a jó esküvőszervező, tudom, hogy nagyon izgultok, még ha az elején nem érzitek, higgyétek el, fogjátok, ami teljesen természetes. A kölcsönös szimpátia az esküvőszervező és a pár között elengedhetetlen! Fontos, hogy bízzatok bennem és munkatársaimban, amiért minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni, hiszen az a célunk, hogy egy varázslatos, emlékezetes (jó értelemben) napotok legyen, egy nap, aminek minden pillanatát úgy tudjátok megélni, hogy boldogok vagytok és csak egymásra kell figyelnetek.

Személy szerint több éves esküvőszervező, szakmai tapasztalat áll mögöttem és munkatársaimat is a legjobbak közül választom …

…. így biztos lehetsz benne, hogy egy vérprofi csapat dolgozik majd az esküvőtökön. 2014-ben végeztem a BGF (ma már BGE), KVIK kar, ISZM szakán és specializálódtam Szabadidő és Rendezvényszervezésre, a rendezvényszervezésen belül pedig az esküvőszervezés volt amit magasabb szinten tanultam, hogy minél felkészültebb lehessek a váratlan pillanatokra, mint esküvőszervező.

2016-ban részt vettem Rátkai Tímea képzésén, így az ő szemszögéből is megismerhettem az általa szervezett esküvőket és az ott szerzett tapasztalatait, amit kamatoztathatok a ti esküvőtök szervezésében. Furcsa, de minél több esküvői történetet hallok, annál inkább meglepődök mennyi váratlan esemény történhet egy nap alatt. Ez nektek azért jó, mert biztosítja, hogy felkészült esküvőszervezővel dolgozhattok, másrészt bizonyítja, hogy mennyire nem szabad felületesen, félvállról venni az apróbb dolgokat sem, ezért én nem is veszek semmit sem. 🙂 Ezekről egyébként a blogomban olvashattok majd.

Van továbbá esküvői styleist képesítésem, illetve esküvői protokollban is jártas vagyok, amit Görög Ibolyától volt szerencsém tanulni, aki a Miniszterelnöki Hivatal Protokoll Főosztályának főosztályvezetője volt.

Ha a fentiekkel még nem győztelek volna meg benneteket engedjétek meg, hogy elmondjam, nekem ez az életem, nem csak munka, de a szenvedélyem is.

A siker számomra nem az esküvő megszervezése és a pénz bezsebelése, hanem az esküvő után a ti szemetekben feltűnő apró csillanás, ami szavak nélkül is hangot ad az elégedettségeteknek.

Ezért is olvasok külföldi blogokat, esküvői történeteket, ezért ismerek meg különböző esküvői hagyományokat és szokásokat, ezért vagyok én és a csapatom a legalkalmasabbak, hogy életetek egyik legfontosabb és legszebb napján mi ügyeljünk arra, hogy minden rendben menjen.

Márti és Vili

Annyira szép és tökéletes volt minden, és olyan jó volt veletek együtt dolgozni, főleg veled! :) Visszasírjuk! :) Olyan boldog még soha nem voltam, mint aznap. Neked ez az egész tényleg a szíved ügye, látszott, hogy mindent beleadtál. Még hetekkel az esküvő után is libabőrösek leszünk, ha arra a napra gondolunk, annyira jó volt! Nagyon jó utat választottál, mi meg a legszerencsésebbek közé tartozunk, hogy rád találtunk! :) Maradj mindig ilyen lelkes és vidám! <3 Remélem, hogy hallunk majd még rólad néha, mert én nagyon megkedveltelek, mint embert is. :* <3

Szandi és Patrik

Eszméletlenül éreztük magunka! Nem tudunk elégszer köszönetet mondani, hogy életünk legszebb napján ennyire klappolt minden és, hogy ennyire tökéletesre sikeredett! Imádtuk minden percét! Mindenkinek kívánok ilyen esküvőszervezőt, mint amilyen vagy! Te egy angyal vagy! Csoda volt minden és ti is! Köszönjük!

Anita és Zoli

Drága Barbi! Szavakkal nem tudom kifejezni, hogy mennyire köszönünk mindent! Tiszta szívből ajánlom, hogy aki csak teheti, válassza Barbit! Egy percig nem idegeskedtünk, hiszen mindent csodálatosan kézben tartott!

További vélemények

Szeretnéd, ha én szervezném az esküvőtöket?

Időpontot kérek

Adatvédelmi irányelvek

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.
A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi oldal.

Elfogadás
Beállítások
Minden cookie elutasítása.