fbpx
 

ESKÜVŐSZERVEZŐ


Mészáros Barbara


ESKÜVŐSZERVEZŐ BEMUTATKOZÁS

Kedves Jegyespár!

Mészáros Barbara vagyok, esküvőszervező. 1989-ben születtem és imádom, ha valami terv szerint zajlik, mert azt a jó szervezés gyümölcsének tartom. Szeretem a színes, de letisztult dolgokat és ha mindennek megvan a helye. Na meg persze az esküvőket. 

Az esküvőket nagyon, legyen szó alacsonyköltségvetésű esküvőkről, ahol a kreativitással kell kompenzálni az anyagiakat, vagy nagyköltségvetésűekről, ahol az igazán patinás dolgokat kell finom összhangba állítania az esküvőszervezőnek!

Nekem is volt már szerencsém átélni azt a csodálatos pillanatot amire most ti is készültök, hiszen 2015-ben összekötöttük életünket férjemmel, így személyesen megtapasztaltam mindazokat amin most ti mentek keresztül.

Tudom, hogy milyen a jó esküvőszervező, tudom, hogy nagyon izgultok, még ha az elején nem érzitek, higgyétek el, fogjátok, ami teljesen természetes. A kölcsönös szimpátia az esküvőszervező és a pár között elengedhetetlen! Fontos, hogy bízzatok bennem és munkatársaimban, amiért minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni, hiszen az a célunk, hogy egy varázslatos, emlékezetes (jó értelemben) napotok legyen, egy nap, aminek minden pillanatát úgy tudjátok megélni, hogy boldogok vagytok és csak egymásra kell figyelnetek.

Személy szerint több éves esküvőszervező, szakmai tapasztalat áll mögöttem és munkatársaimat is a legjobbak közül választom, így biztos lehetsz benne, hogy egy vérprofi csapat dolgozik majd az esküvőtökön. 2014-ben végeztem a BGF (ma már BGE), KVIK kar, ISZM szakán és specializálódtam Szabadidő és Rendezvényszervezésre, a rendezvényszervezésen belül pedig az esküvőszervezés volt amit magasabb szinten tanultam, hogy minél felkészültebb lehessek a váratlan pillanatokra, mint esküvőszervező.2016-ban részt vettem Rátkai Tímea képzésén, így az ő szemszögéből is megismerhettem az általa szervezett esküvőket és az ott szerzett tapasztalatait, amit kamatoztathatok a ti esküvőtök szervezésében. Furcsa, de minél több esküvői történetet hallok, annál inkább meglepődök mennyi váratlan esemény történhet egy nap alatt. Ez nektek azért jó, mert biztosítja, hogy felkészült esküvőszervezővel dolgozhattok, másrészt bizonyítja, hogy mennyire nem szabad felületesen, félvállról venni az apróbb dolgokat sem, ezért én nem is veszek semmit sem.  Ezekről egyébként a blogomban olvashattok majd.

Van továbbá esküvői styleist képesítésem, illetve esküvői protokollban is jártas vagyok, amit Görög Ibolyától volt szerencsém tanulni, aki a Miniszterelnöki Hivatal Protokoll Főosztályának főosztályvezetője volt.

Ha a fentiekkel még nem győztelek volna meg benneteket engedjétek meg, hogy elmondjam, nekem ez az életem, nem csak munka, de a szenvedélyem is. A siker számomra nem az esküvő megszervezése és a pénz bezsebelése, hanem az esküvő után a ti szemetekben feltűnő apró csillanás, ami szavak nélkül is hangot ad az elégedettségeteknek. Ezért is olvasok külföldi blogokat, esküvői történeteket, ezért ismerek meg különböző esküvői hagyományokat és szokásokat, ezért vagyok én és a csapatom a legalkalmasabbak, hogy életetek egyik legfontosabb és legszebb napján mi ügyeljünk arra, hogy minden rendben menjen.


Kiváncsi vagy rá, hogy milyen véleménnyel vannak rólam párosaim?

 • Márti és Vili
  Annyira szép és tökéletes volt minden, és olyan jó volt veletek együtt dolgozni, főleg veled! :) Visszasírjuk! :) Olyan boldog még soha nem voltam, mint aznap. Neked ez az egész tényleg a szíved ügye, látszott, hogy mindent beleadtál. Még hetekkel az esküvő után is libabőrösek leszünk, ha arra a napra gondolunk, annyira jó volt! Nagyon jó utat választottál, mi meg a legszerencsésebbek közé tartozunk, hogy rád találtunk! :) Maradj mindig ilyen lelkes és vidám! <3 Remélem, hogy hallunk majd még rólad néha, mert én nagyon megkedveltelek, mint embert is. :* <3
  Márti és Vili
 • Szandi és Patrik
  Eszméletlenül éreztük magunka! Nem tudunk elégszer köszönetet mondani, hogy életünk legszebb napján ennyire klappolt minden és, hogy ennyire tökéletesre sikeredett! Imádtuk minden percét! Mindenkinek kívánok ilyen esküvőszervezőt, mint amilyen vagy! Te egy angyal vagy! Csoda volt minden és ti is! Köszönjük!
  Szandi és Patrik
 • Nagyon köszönünk mindent, amit értünk és a tökéletes esküvőnkért tettetek. Már az első találkozáskor tudtuk, hogy veled és csapatoddal szeretnénk az esküvő szervezésében együtt dolgozni. Az általad ajánlott szolgáltatók mind szuperek voltak, a velük való egyeztetések alkalmával éreztük, hogy az esküvőn nem lesz probléma. A nagy napon végig velünk voltatok és ez nagy megnyugvást jelentett számunkra, csodálatosan levezényeltetek mindent, aznap csakúgy repült az idő és nem találkoztunk az esetleg felmerülő problémákkal. Azóta mindenkinek, aki esküvőn gondolkodik, azt mondjuk, hogy tudunk egy nagyon-nagyon jó esküvőszervezőt… Kívánunk neked és csapatodnak sok sikert a további munkához, de ahogy látjuk, neked ez sok örömet is jelent.
  Bea és Zoli
 • Drága Barbi! Szavakkal nem tudom kifejezni, hogy mennyire köszönünk mindent! Tiszta szívből ajánlom, hogy aki csak teheti, válassza Barbit! Egy percig nem idegeskedtünk, hiszen mindent csodálatosan kézben tartott!
  Lassuné Koczka Anita
 • Nehéz szavakba önteni, mit is érzek, mit is mondanék, a "Barbi a legjobb" nem elég...munkájának köszönhetően olyan esküvőnk volt, amilyet elképzelni sem tudtam/tudtunk előtte, hosszú ideig a hatása alatt voltunk, minden pillanat maga volt a csoda <3 és az ő munkája nélkül ez nem sikerült volna. Nagyon örülök, hogy a sors összehozott vele és nem tudom elégszer megköszönni neki, hogy ilyen csodálatossá tette számunkra ezt a napot.
  Domján Dorina Erika
 • Nagyon jól döntöttünk, hogy Barbit választottuk esküvőnk kapcsán szervezőnknek. Ahogy a közös munka során megismertük, egyre inkább nem aggódtunk, úgy éreztük, nála minden biztos kézben van /lesz és így is lett. :) Mindenkinek szívből ajánljuk, nagyon ügyes és profi a szakmájában, a legapróbb részletre is figyel, és mindeközben végtelenül kedves, szerény és türelmes. Bármilyen problémánk adódott, tudtunk hozzá fordulni. Köszönjük, hogy életünk egyik legszebb napján részt vettél, mert nélküled nem lett volna minden ilyen tökéletes :) Tomi és Zsuzsi
  Tomi és Zsuzsi
 • Köszönünk szépen mindent! Nagyon örülünk, hogy végül téged választottunk! Természetesen az értékelés sem maradhat el
  Zsuzsa Gábor
 • Mindenkinek szívből ajánlom Mészáros Barbarát és csapatát! Hihetetlen, hogy alig 10 perc alatt megoldották a problémánkat, mérhetetlen kedvességgel, és precizitással ! Ezúton is köszönjük szépen !
  Dudásnè Horváth Johanna
 • Nagyon köszönjük Barbinak azt a sok segítséget amit a mi Nagy napunkkal kapcsolatban tett. Minden tökéletes volt és örök hála neki ! Csak így tovább !
  Kata és Dani

Lentebb olvashatjátok más szolgáltatók véleményét rólam.

SZERETNÉD HA ÉN SZERVEZNÉM AZ ESKÜVŐTÖKET?


EGYEZTESSÜNK IDŐPONTOT