Esküvőszervezés és
lebonyolítás

Esküvőszervezés és lebonyolítás, országos
lefedettséggel, több éves szakmai tapasztallattal,
és megbízhatósági háttérrel.

Hogyan zajlik?

A szervezés és lebonyolítás menete

1
Leánykérés
2
Kapcsolatfelvétel
velem
3
Találkozó
és egyeztetés
4
Szerződéskötés
5
Szolgáltatók
kutatása és foglalása
6
Menetrend
kialakítása
7
Esküvő
8
Elégedettség

A legjobb esküvők mögött komoly szervezési munka van.
Akkor jó egy esküvő, ha minden menetrend szerint megy, nincsnek üresjáratok és a vendégek nem vesziik észre, hogy egy jól ütemezett forgatókönyv részesei, csak érzik, minden flottul megy.
Maga az esküvőszervezés az esküvő napját megelőző időszakra vonatkozik a nagy napon esküvő lebonyolításáról van szó.

Mészáros Barbara

Esküvőszervező

Az esküvő megtervezése és megszervezése

Az esküvő megtervezése és szervezése elengedhetetlen ahhoz, hogy a nagy napon
ne legyen káosz és zűrzavar.

Egy esküvőn rengeteg szolgáltató dolgozik és fontos, hogy mindenki pontosan tudja mikor, mit kell csinálnia. Nem szégyen az, ha a mai rohanó világban egy párnak nincs ideje, vagy megfelelő tudása ahhoz, hogy megszervezze az esküvőt, mivel egy jó esküvőszervezőnek is sokszor komoly kihívást jelent megtalálni a legjobb szolgáltatókat, a pénztárcához igazodva.

Mi történik az esküvőszervezés
és lebonyolítás során?

Mindenek előtt, kelleni fog egy személyes találkozó (max 90 perc), amit az irodámban szoktunk megtartani vagy Skypeon, ha külföldön éltek és a személyes találkozó nehezen jönne össze. Ezen a találkozón megbeszéljük, hogy mik az elvárásaitok, megismerjük egymást és miután megtudtam az igényeiteket mint esküvőszervező, készítünk egy egyedi ajánlatot, vagy választhattok a fix csomagajánlataim közül.

A második lépés a szerződés megkötése. Lényegében ez az írásos formája a megbízásnak, ezután már kezdődhez is a munka és a szolgáltatók felkutatása. Mindenkinek más igénye van, így mindenképp olyan szolgáltatókat kell keresni, akik elérhetőek a tervezett dátumra, valamint anyagiakban is megfelelnek és nem utolsó sorban minőségi színvonalon képesek szolgáltatni.

Szeretnéd, hogy mi szervezzük az esküvőtöket?
Időpontot kérek

Mire van szükség egy esküvőn?

Helyszín
Catering
Zenekar / Dj
Ceremóniamester
Fotós
Videós
Dekoros
Meghívók, ültetőkártyák
Hangtechnika
Torta és desszert
Menyasszonyi és
vőlegény ruha
Ékszer, gyűrű
Köszönetajándék
Esküvői jármű
Fodrász
Smink
Esküvői kellékek (gyűrűpárna, gyertya szett)
Fénytechnika
Tánctanár
Egyéb extrák (csokiszökőkút, jégszobor,
tüzijáték, stb )

Esküvőszervezés közben szükség lesz a választott helyszín közös bejárására, ahol megbeszéljük az utolsó simításokat. Átnézzük mi, mikor és hol fog történni, valamint csiszolunk még a részleteken, ha szükséges, folyamatos egyeztetés mellett.

Ha mindent véglegesítettünk, elkészítjük a végleges forgatókönyvet és menetrendet, amit szétküldünk a szolgáltatók között. A csapatom és én az esküvő hetén már folyamatos kapcsolatban állunk majd a szolgáltatókkal és egyeztetünk, hogy az előkészületek során, valamint a nagy
napon is minden rendben menjen.

Mikor érdemes elkezdeni ?

Ez nyilván függ az esküvő méretétől és összetettségétől, de a javasolt a tervezett időpont előtt, legalább 6 hónappal elkezdeni, de az sem irreális, ha valaki 1-1,5 évet szán erre.

Tudni kell, minél több időnk van, annál jobb megoldásokat tudunk találni és ne felejtsük el, hogy a jó szolgáltatók akár évekre előre is le lehetnek foglalva, csakúgy mint a helyszínek, így rájuk is minél hamarabb le kell csapni, ha ez szempont.

Esküvő lebonyolítása

A nagy napon reggeltől már a helyszínen vagyunk a szolgáltatókkal, hogy mindenki időben előkészülhessen a programokra.

Sokszor előfordul, hogy nagyobb esküvőknél már az előző napon is elkezdődik az előkészület és az építés.

Esküvőszervezés díjai

Ha több esküvőszervező oldalát is felkeresed, láthatod, hogy sok helyen azt mondják: “Nálunk az esküvőszervezés ingyenes, mert a szolgáltatókon van a nyereség”, vagy “Nálunk a szervezés a teljes költségvetés 10-20%-a, amit a pár fizet majd”.
Egy esküvő költségvetése nagyon könnyen eléri a 2 millió forintot és van, hogy 10-15 millió forintnál sem áll meg.

Mi úgy valljuk, hogy a tervezhetőség és a korrektség miatt, a legjobb a fix áras szolgáltatás.
A csomagajánlatokat is úgy dolgoztuk ki, hogy a különböző igényeknek és pénztárcáknak is meg tudjunk felelni, valamint biztosíthassuk a szolgáltatásunk magas színvonalát.

Az árakról és csomagokról ide kattintva tudsz tájékozódni:

Ugrás az árlistához

Esküvő lebonyolítása

Szeretnétek ha a ti esküvőtök is profin meg lenne szervezve?

Vegyétek fel velem a kapcsolatot és egy kötelezettségmentes találkozó keretein belül
beszéljük meg az elképzeléseiteket és lehetőségeiteket.

Időpontot kérek

Márti és Vili

Annyira szép és tökéletes volt minden, és olyan jó volt veletek együtt dolgozni, főleg veled! :) Visszasírjuk! :) Olyan boldog még soha nem voltam, mint aznap. Neked ez az egész tényleg a szíved ügye, látszott, hogy mindent beleadtál. Még hetekkel az esküvő után is libabőrösek leszünk, ha arra a napra gondolunk, annyira jó volt! Nagyon jó utat választottál, mi meg a legszerencsésebbek közé tartozunk, hogy rád találtunk! :) Maradj mindig ilyen lelkes és vidám! <3 Remélem, hogy hallunk majd még rólad néha, mert én nagyon megkedveltelek, mint embert is. :* <3

Szandi és Patrik

Eszméletlenül éreztük magunka! Nem tudunk elégszer köszönetet mondani, hogy életünk legszebb napján ennyire klappolt minden és, hogy ennyire tökéletesre sikeredett! Imádtuk minden percét! Mindenkinek kívánok ilyen esküvőszervezőt, mint amilyen vagy! Te egy angyal vagy! Csoda volt minden és ti is! Köszönjük!

Anita és Zoli

Drága Barbi! Szavakkal nem tudom kifejezni, hogy mennyire köszönünk mindent! Tiszta szívből ajánlom, hogy aki csak teheti, válassza Barbit! Egy percig nem idegeskedtünk, hiszen mindent csodálatosan kézben tartott!

További vélemények

Álomesküvő

Legyen nektek is álomesküvőtök!

Ha szeretnétek, hogy az esküvőtök jól szervezett legyen és a vendégeknek minden adott legyen egy hatalmas ünnepléshez, akkor a legjobb helyen jártok!

Ajánlatot kérek

Esküvőszervezés, esküvő
lebonyolítása és tanácsadás

Országos lefedettséggel

Mészáros Barbara
Esküvőszervező

Mészáros Barbara vagyok, esküvőszervező.
1989-ben születtem és imádom, ha valami terv szerint zajlik, mert azt a jó szervezés gyümölcsének tartom. Szeretem a színes, de letisztult dolgokat és ha mindennek megvan a helye. Na meg persze az esküvőket.

Időpontot kérek!

Adatvédelmi irányelvek

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.
A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi oldal.

Elfogadás
Beállítások
Minden cookie elutasítása.