ESKÜVŐSZERVEZÉS ÉS LEBONYOLÍTÁS


1leanykeres
Leánykérés
2kapcsolat
Kapcsolatfelvétel velem
3talalkozo
Találkozó és egyeztetés
4szerzodes
Szerződéskötés

5szolgaltatok
Szolgáltatók kutatása
és foglalása
6menetrend
Menetrend kialakítása
7eskuvo
Esküvő
8elegedettseg
Elégedettség

1leanykeres
Leánykérés
2kapcsolat
Kapcsolatfelvétel velem
3talalkozo
Találkozó és egyeztetés
4szerzodes
Szerződéskötés
5szolgaltatok
Szolgáltatók kutatása
és foglalása
6menetrend
Menetrend kialakítása
7eskuvo
Esküvő
8elegedettseg
Elégedettség


A legjobb esküvők mögött komoly szervezési munka van. Akkor jó egy esküvő, ha minden menetrend szerint megy, nincsnek üresjáratok és a vendégek nem vesziik észre, hogy egy jól ütemezett forgatókönyv részesei, csak érzik, minden flottul megy. Maga az esküvőszervezés az esküvő napját megelőző időszakra vonatkozik a nagy napon esküvő lebonyolításáról van szó.
 
Mészáros Barbara

Esküvőszervező

AZ ESKÜVŐ MEGTERVEZÉSE ÉS MEGSZERVEZÉSE

Először is gratulálunk az eljegyzéshez!

Az esküvő megtervezése és szervezése elengedhetetlen ahhoz, hogy a nagy napon ne legyen káosz és zűrzavar. Egy esküvőn rengeteg szolgáltató dolgozik és fontos, hogy mindenki pontosan tudja mikor, mit kell csinálnia. Nem szégyen az, ha a mai rohanó világban egy párnak nincs ideje, vagy megfelelő tudása ahhoz, hogy megszervezze az esküvőt, mivel egy jó esküvőszervezőnek is sokszor komoly kihívást jelent megtalálni a legjobb szolgáltatókat, a pénztárcához igazodva. Mi történik az esküvőszervezés és lebonyolítás során?
Mindenek előtt, kelleni fog egy személyes találkozó (max 90 perc), amit az irodámban szoktunk megtartani vagy Skypeon, ha külföldön éltek és a személyes találkozó nehezen jönne össze. Ezen a találkozón megbeszéljük, hogy mik az elvárásaitok, megismerjük egymást és miután megtudtam az igényeiteket mint esküvőszervező, készítünk egy egyedi ajánlatot, vagy választhattok a fix csomagajánlataim közül.
A második lépés a szerződés megkötése. Lényegében ez az írásos formája a megbízásnak, ezután már kezdődhez is a munka és a szolgáltatók felkutatása. Mindenkinek más igénye van, így mindenképp olyan szolgáltatókat kell keresni, akik elérhetőek a tervezett dátumra, valamint anyagiakban is megfelelnek és nem utolsó sorban minőségi színvonalon képesek szolgáltatni.

MIRE VAN SZÜKSÉG EGY ESKÜVŐN ?

helyszin

Helyszín

catering

Catering

zenekar_dj

Zenekar / Dj

ceremoniamester

Ceremóniamester

fotos

Fotós

video

Videós

dekoros

Dekoros

meghivo

Meghívók
Ültetőkártyák

hangfeny

Hangtechnika

torta

Torta és desszert

ruha

Menyasszonyi és vőlegény ruha

gyuruekszer

Ékszer, gyűrű

ajandek

Köszönetajándék

transfer

Esküvői jármű

fodrasz

Fodrász

smink

Smink

kellekek

Esküvői kellékek

(gyűrűpárna, gyertya szett)
fenytechnika

Fénytechnika

tanctanar

Tánctanár

extras

Egyéb extrák

( csokiszökőkút, jégszobor, tüzijáték, stb. )

Esküvőszervezés közben szükség lesz a választott helyszín közös bejárására, ahol megbeszéljük az utolsó simításokat, átnézzük mi, mikor és hol fog történni illetve még csiszolunk a részleteken, ha szükséges, folyamatosan egyeztetés mellett.

Ha mindent véglegesítettünk, elkészítjük a végleges forgatókönyvet és menetrendet, amit szétküldünk a szolgáltatók között.
A csapatom és én az esküvő hetén már folyamatos kapcsolatban állunk majd a szolgáltatókkal és egyeztetünk, hogy az előkészületek során, valamint a nagy napon is minden rendben menjen.
Esküvőszervezés, mikor érdemes elkezdeni?

Mikor érdemes elkezdeni ?

Ez nyilván függ az esküvő méretétől és összetettségétől, de a javasolt a tervezett időpont előtt, legalább 6 hónappal elkezdeni, de az sem irreális, ha valaki 1-1,5 évet szán erre.

Tudni kell, minél több időnk van, annál jobb megoldásokat tudunk találni és ne felejtsük el, hogy a jó szolgáltatók akár évekre előre is le lehetnek foglalva, csakúgy mint a helyszínek, így rájuk is minél hamarabb le kell csapni, ha ez szempont.

meghivo

Esküvő lebonyolítása

A nagy napon reggeltől már a helyszínen vagyunk a szolgáltatókkal, hogy mindeki időben előkészülhessen a ceremóniára és a vacsorára.

Sokszor előfordul, hogy nagyobb esküvőknél már az előző napon is elkezdődik az előkészület.

Mennyibe kerül egy esküvő?

Esküvőszervezés díjai

Ha több esküvőszervező oldalát is felkeresed, láthatod, hogy sok helyen azt mondják: "Nálunk az esküvőszervezés ingyenes, mert a szolgáltatókon van a nyereség", vagy "Nálunk a szervezés a teljes költségvetés 10-20%-a, amit a pár fizet majd". Egy esküvő költségvetése nagyon könnyen eléri a 2 millió forintot és van, hogy 10-15 millió forintnál sem áll meg. Mi úgy valljuk, hogy a tervezhetőség és a korrektség miatt, a legjobb fix áras szolgáltatás. A csomagajánlatokat is úgy dolgoztuk ki, hogy a különböző igényeknek és pénztárcáknak is meg tudjunk felelni, valamint biztosíthassuk a szolgáltatásunk magas színvonalát. Az árakról és csomagokról ide kattintva tudsz tájékozódni: ÁRAK

aloldal_kiskep_dark

Mi az első lépés?

Szeretnétek ha a ti esküvőtök is profin meg lenne szervezve?

Vegyétek fel velem a kapcsolatot és egy kötelezettségmentes találkozó keretein belül beszéljük meg az elképzeléseiteket és lehetőségeiteket.SZERETNÉD, HA ÉLETED LEGSZEBB NAPJA TÖKÉLETES LENNE ?
IDŐPONT EGYEZTETÉS


ESKÜVŐSZERVEZÉS , LEBONYOLÍTÁS ÉS TANÁCSADÁS
ORSZÁGOS LEFEDETTSÉGGEL
 

Mészáros Barbara

Esküvőszervező


Telefon:

+36 70 323 5317

E-mail:

info@meszarosbarbara.hu
 

[]
1 Step 1
Nevedyour full name
Telefonszámodyour full name
Üzenetmore details
0 /
Previous
Next
powered by FormCraft