Vélemények rólam

Olvass véleményeket rólam, szakmabeliektől
és pároktól

Több mint

0

Elfogyasztott pezsgő

Több mint

0

Elégedett pár

Több mint

0

Elégedett vendég

Kiváncsi vagy rá, hogy milyen véleménnyel vannak
rólam párosaim ?

Annyira szép és tökéletes volt minden, és olyan jó volt veletek együtt dolgozni, főleg veled! :) Visszasírjuk! :) Olyan boldog még soha nem voltam, mint aznap. Neked ez az egész tényleg a szíved ügye, látszott, hogy mindent beleadtál. Még hetekkel az esküvő után is libabőrösek leszünk, ha arra a napra gondolunk, annyira jó volt! Nagyon jó utat választottál, mi meg a legszerencsésebbek közé tartozunk, hogy rád találtunk! :) Maradj mindig ilyen lelkes és vidám! <3 Remélem, hogy hallunk majd még rólad néha, mert én nagyon megkedveltelek, mint embert is. :* <3

Márti és Vili

Eszméletlenül éreztük magunka! Nem tudunk elégszer köszönetet mondani, hogy életünk legszebb napján ennyire klappolt minden és, hogy ennyire tökéletesre sikeredett! Imádtuk minden percét! Mindenkinek kívánok ilyen esküvőszervezőt, mint amilyen vagy! Te egy angyal vagy! Csoda volt minden és ti is! Köszönjük!

Szandi és Patrik

Drága Barbi! Szavakkal nem tudom kifejezni, hogy mennyire köszönünk mindent! Tiszta szívből ajánlom, hogy aki csak teheti, válassza Barbit! Egy percig nem idegeskedtünk, hiszen mindent csodálatosan kézben tartott!

Anita és Zoli

Nehéz szavakba önteni, mit is érzek, mit is mondanék, a "Barbi a legjobb" nem elég...munkájának köszönhetően olyan esküvőnk volt, amilyet elképzelni sem tudtam/tudtunk előtte, hosszú ideig a hatása alatt voltunk, minden pillanat maga volt a csoda <3 és az ő munkája nélkül ez nem sikerült volna. Nagyon örülök, hogy a sors összehozott vele és nem tudom elégszer megköszönni neki, hogy ilyen csodálatossá tette számunkra ezt a napot.

Domján Dorina Erika

Nagyon jól döntöttünk, hogy Barbit választottuk esküvőnk kapcsán szervezőnknek. Ahogy a közös munka során megismertük, egyre inkább nem aggódtunk, úgy éreztük, nála minden biztos kézben van /lesz és így is lett. :) Mindenkinek szívből ajánljuk, nagyon ügyes és profi a szakmájában, a legapróbb részletre is figyel, és mindeközben végtelenül kedves, szerény és türelmes. Bármilyen problémánk adódott, tudtunk hozzá fordulni. Köszönjük, hogy életünk egyik legszebb napján részt vettél, mert nélküled nem lett volna minden ilyen tökéletes :) Tomi és Zsuzsi

Tomi és Zsuzsi

Köszönünk szépen mindent! Nagyon örülünk, hogy végül téged választottunk! Természetesen az értékelés sem maradhat el

Gábor Zsuzsa

Mindenkinek szívből ajánlom Mészáros Barbarát és csapatát! Hihetetlen, hogy alig 10 perc alatt megoldották a problémánkat, mérhetetlen kedvességgel, és precizitással ! Ezúton is köszönjük szépen !

Dudásnè Horváth Johanna

Nagyon köszönjük Barbinak azt a sok segítséget amit a mi Nagy napunkkal kapcsolatban tett. Minden tökéletes volt és örök hála neki ! Csak így tovább !

Kata és Dani

Nagyon köszönünk mindent, amit értünk és a tökéletes esküvőnkért tettetek. Már az első találkozáskor tudtuk, hogy veled és csapatoddal szeretnénk az esküvő szervezésében együtt dolgozni. Az általad ajánlott szolgáltatók mind szuperek voltak, a velük való egyeztetések alkalmával éreztük, hogy az esküvőn nem lesz probléma. A nagy napon végig velünk voltatok és ez nagy megnyugvást jelentett számunkra, csodálatosan levezényeltetek mindent, aznap csakúgy repült az idő és nem találkoztunk az esetleg felmerülő problémákkal. Azóta mindenkinek, aki esküvőn gondolkodik, azt mondjuk, hogy tudunk egy nagyon-nagyon jó esküvőszervezőt… Kívánunk neked és csapatodnak sok sikert a további munkához, de ahogy látjuk, neked ez sok örömet is jelent.

Bea és Zoli

Kiváncsi vagy rá, hogy milyen véleménnyel vannak
rólam a szolgáltatók ?

Barbi a legfigyelmesebb és leglelkiismeretesebb esküvőszervezők közé tartozik. Mindig öröm vele a közös munka! Figyelmesen szervezi meg a legapróbb részleteket is és segítőkész minden alkalommal mind az esküvői párral, a vendégekkel, valamint a szolgáltatókkal egyaránt. Ezen kívül van valami sikeres csillagjegy ami alatt az esküvők eszméletlen szuperek Barbi szervezésében. Minden bizonnyal azért mert nem csak "letudja" a programsort és a kötelezőket, hanem kemény munkával előkészít mindent amit csak lehetséges. Számomra fontos, hogy egy modern esküvőszervező külön figyelmet szenteljen arra és tudja mik azok a részletek amik segítik a munkákat, hogy csodálatos kép és videó anyag születhessen a Nagy napon. Barbi ebben is rendkívül profi, eddig minden közös munkánk gyönyörű referencia is lett egyben, a párok legnagyobb örömére!

Vámos Csaba - Vámos Wedding Photography
http://www.vamosphotography.com/

Rendezvényen vagy esküvőn egyaránt az a legfontosabb számunkra, hogy a lehető legfrissebb és legfinomabb falatokat szolgáljuk fel a Vendégeknek. Sajnos sokszor előfordul, hogy az elhúzódó programok, meglepetés beszédek miatt a vacsorák a tervezettnél később kezdődnek, ezzel párhuzamosan pedig percről percre csak romlik a felkínálandó étel minősége. A Barbi által szervezett esküvőknél azonban sosem kell e miatt aggódnunk, hiszen a precízen és pontosan megírt forgatókönyvnek, az előkészületek alatti körültekintésnek és a folyamatos kapcsolattartásnak köszönhetően a nagy napokon már minden a terv szerint zajlik.

Dávid Orsolya - Pearl Event & Wedding
http://pearlevent.hu/hu

Sokan nem látnak bele az esküvő előkészületeibe ami már egy, másfél évvel a nagy nap előtt elkezdődik. Barbi az első pillanattól kezdve odafigyel minden részletre, precíz, pontos, és mindíg a pár érdekeit, kívánságait helyezi előtérbe, hogy a Nagy Napjuk a legtökéletesebb legyen. Az esküvő napján fontos, hogy minden apró részlet passzoljon, az úgynevezett apróságokon múlik az esküvő sikere és a pár elégedettsége. A legkisebb hiábákat és pontatlanságokat is kiszúrja, ami felett más régen elsiklik. Tudásával és lelkesedésével vezeti az egész szolgáltatói csapatot, minden esküvőn. A problémás szituációban, vagy kérdésekben mindíg tudja mit, és hogyan kell tennie. Esküvőszervezőnek lenni nem munka, hanem életérzés! Ezt nevezem profi esküvőszervezésnek!

Vignoni Matteo - Mészáros Barbara Esküvőszervező
https://www.meszarosbarbara.hu

Szertartásvezetőként mindig megnyugvást okoz, ha egy jó esküvőszervező fogja össze a Párom nagy napját, mert tudom, hogy akkor minden rendben lesz. Barbival már több ízben volt szerencsém dolgozni, és csak szuperlatívuszokban tudok Róla nyilatkozni. Profi, kedves, és alázatos, mindenre gondol és mindenre fel van készülve, hogy a Párnak a legtökéletesebben sikerüljön az esküvője. Szívből ajánlom minden házasulandónak!

Paulik Évi - szertartásvezető
https://eskuvoi-szertartas.hu/

Nagy örömmel állok minden olyan esküvő elé, melyet Barbi szervez a Kastélyba. Szeretek vele dolgozni. Hogy miért? Mert munkáját a precízség és az odaadás jellemzi, folyamatosan a tökéletességre törekszi, valamint nem felejti a legfontosabbat, annak felelősségét, hogy a fiatal pár életének egyik legszebb napját az ő kezébe tette. Fantasztikus embereket, családokat ismerhettem meg általa. Örülök, hogy részese lehettem ezeknek a szép eseményeknek, melyek hoztak sok nagyon megható és persze nagyon vidám pillanatot. Óriási optimizmussal és várakozással tekintek a jövőben és várom, hogy ez a csodálatos sorozat folytatódjon.

Pásztor Szilvia - Gödöllői Királyi Kastély
http://www.kiralyikastely.hu/

Szolgáltatóként nagy megtiszteltetés a számomra, hogy Barbival már több alkalommal volt lehetőségem együtt dolgozni, mivel az esküvői-szakmában ő egy igen magas kategóriát képvisel! Ami számomra kiemelkedő produkció volt, hogy Barbi a násznép rendelkezésére állt az esküvő teljes ideje alatt. Velük volt a templomi szertartásnál is, míg Matteo a vacsora/buli helyszínén hangolta össze a szolgáltatók munkáját. Minden Barbi által szervezett esküvőn kiváló szolgáltatókkal dolgozhattam együtt. Örülök, hogy a csapatmunkánkból mindig egy jó hangulatú este kerekedett, a tánctéren és a "háttérben" egyaránt! Remélem a jövőben is sokszor lesz alkalmam Barbi csapatában dolgozni!

Dj Edgár - Balatoni Hangulat
http://www.balatonihangulat.hu/

Számtalanszor dolgoztam már esküvőn együtt Barbival és mindig nagyon hasznosnak láttam mindazt, amit az esküvő sikeréért tett. Számomra nagy könnyebbség, ha ott van, mert tudom, hogy minden kellőképpen elő van készítve és minden a legnagyobb rendben lesz. A forgatókönyvet soha nem látott részletességgel kidolgozva elküldi minden szolgáltatónak, benne az összes elérhetőséggel. Számomra ez nagyon fontos, hiszen ha bármi változik azonnal tudom kit kell értesíteni. A "Nagy Napon" pedig bármikor számíthato rá a megbízó pár, hiszen ha nem várt esemény van, ő azt mindig gyorsan menedzseli, ezzel nagy terhet levéve mind a párról, mind a többi szolgáltatóról. Ha pár szóval kéne jellemeznem: "gyors, pontos, lelkes, kreatív". Szeretek vele dolgozni és bátran ajánlon bárkinek.

Czap Zoltán - The Photofun Company
http://www.photofuncompany.hu

Minden menyasszony szeretné megtalálni az IGAZIT! Az IGAZI esküvõszervezõt, aki támasza, és a legfõbb bizalmasa az elõkészületek alatt! Itt van Õ: cserfes, szõke, cuki, és egy látványos energiabomba, de telis tele van lankadatlan vággyal, hogy a potenciális párok számára egy valódi álomesküvõt hozzon létre! Tudja, és érti mit szeretne a pár tõle látni, és átélni a saját esküvõjén! Õ az az esküvõszervezõ, aki valódi szervezõje és irányitója a folyamatoknak, de soha nem a fõszereplõje! Erõt és energiát nem kímélve veti bele magát akár a lehetetlenbe is!

Hunyi Péter - Ceremóniamester
http://www.hunyipeter.hu

Az esküvőim 90%-a esküvőszervező nélkül zajlik, így igazából saját magamnak kell mindent megoldanom (előre és a helyszínen is). Barbival egyszerű volt együtt dolgoznom. Minden megbeszélt “kellék” a kezem ügyében volt, folyamatosan a segítségemre készen állt. Remélem még sok-sok munkánk lesz együtt!

Szablya Ákos - Ceremóniamester
http://www.ceremoniamestered.hu

Az esküvőszervezőnek talán a legnehezebb feladat az, ha egy másik esküvőszervezővel kell együtt dolgoznia. Ilyenkor óhatatlanul a saját magaddal szembeni elvárásokat támasztod felé, a saját munkamorálodból indulsz ki és ugyanazt várod el attól akivel együtt dolgozol. A közös cél, hogy az ifjú pár álmai maradéktalanul megvalósuljanak, itt nem lehet hibázni. Csapatban kell működni. Barbival a közös munka pontosan erről szólt. Kérés nélkül is pontosan látja, mit kell tennie, hol kell lennie, azonnal észreveszi mik azok az apró finomítások amiktől az összkép tökéletessé válik. Csodásan menedzselte az esküvőt, segítette a szolgáltatói csapat munkáját, egyszerre volt a nagy napnak szervezője, gazdája, karmestere. Röviden összefoglalva ezt nevezném professzionális esküvőszervezésnek.

Rátkai Tímea - Esküvőszervező, Prestige
http://www.ratkaitimea.com

Egy szervezővel való közös munka nem csupán a rendezvény napjára koncentrálódik, hanem az azt megelőző időszakra is, az egyeztetésekre, a találkozókra, amíg kialakítjuk a nagy nap ötletét, koncepcióját, kivitelezését. Barbival nagyon könnyedén megy a közös munka, soha senkivel nem nevettem még annyit a szervezési időszak alatt, mint vele. Hasonlóan gondolkodunk, hasonlóan maximalisták vagyunk a saját területünkön. Ügyesen képviseli az ügyfelei érdekeit előttünk, szolgáltatók előtt, ugyanakkor a szolgáltatókkal is jól bánik, így sokkal nagyobb lelkesedéssel vágunk bele a nagy napba, ha ő is ott van. A siker egy csapatunka eredménye, de minden jó dolog mögött keress egy Nőt. Ez pedig nem más, mint Mészáros Barbara Esküvőszervező. Nyugodt szívvel ajánlom Barbit bárkinek!

Maszlag Tamás, Zenekarvezető - Pesty Party Showband
http://www.pestyparty.hu

Szeretnéd, ha én szervezném az esküvőtöket?

Időpontot kérek

Adatvédelmi irányelvek

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.
A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi oldal.

Elfogadás
Beállítások
Minden cookie elutasítása.