Legjobb esküvőszervező?

2019. augusztus 04.

Legjobb esküvő szervező? Nehéz megmondani, hogy ki a legjobb esküvő szervező, ez mindig attól függ hogy akár kikkel tud együtt dolgozni, kik az ok akik az igényeiket ki tudják elégíteni

Legjobb Esküvőszervező?

Jó párszor belefutottam már ilyen és ehhez hasonló kérdésekbe. Ki a legjobb ceremóniamester? Ki a legjobb dekoros? Ki a legjobb DJ? És még sorolhatnám. Mivel egy menyasszonyom nemrég szintén megkérdezte, arra döntésre jutottam, hogy egy rövid blogot szentelek a témának, mert úgy látom többekben merülhet fel a kérdés mint gondoltam.

A legjobb szolgáltató szerintem mindenkinél más. A szakértelmen túl nagyon fontos az összehang, hogy úgy érezzétek, megbízhattok a választott szolgáltatóban. Én fontosnak tartom a lelkesedést is, hiába jó valaki, ha már kihúnyt a csillogás a szeméből.

Természetesen ez csak az én véleményem, de a biztonság kedvéért megkérdeztem két másik területről a szakma jeles képviselőjét, ők hogyan vélekednek.,

“Mindig nehéz dolog minőségi és kevésbé minőségi szolgáltatások között különbséget tenni, hiszen ez abszolút szubjektív. Főleg úgy, hogy az emberek is különbözőek, különbözőek az igényeink, mindenkinek mást jelent a szép, a jó, a minőségi. Ám mégis azt vallom, hogy végül mindenki megtalálja azt a színvonalat, amit ő keres és ami őt megilleti.
A jó szolgáltató ismeri a szolgáltatás és a szolgálat szavak jelentését. Nem kinyilatkoztat és megmond, hanem javasol, rávezet a jó döntésre, de leginkább végrehajtja a megrendelő kéréseit.
Vallom azt, hogy annál, aki szolgáltat, az emberi kvalitások, a stílus, a másik emberre való odafigyelés rettentően fontosak. Aki nagyon magas egóval rendelkezik, abból sosem lehet jó szolgáltató.
Egy kínai közmondás szerint, aki nem tud mosolyogni, az ne menjen kereskedőnek. Mennyire fontos dolog az is, hogy valaki tudjon mosolyogni. A mosoly, a kedves kisugárzás ugyanis a legkézenfekvőbb összekötő kapocs két ember között.
Egy szolgáltató legyen tisztelettudó, egyenes és határozott. Legyen konkrét elképzelése, álljon egy összeszokott csapat mögötte, akikben megbízik, akikkel tökéleteset tud alkotni.
Ha szakmai értelemben vizsgáljuk a dolgot, a jó szolgáltató maximalista, igényes a munkájára és megvan benne a szenvedély, amivel a feladatát végzi. Odafigyel a részletekre, és nem elégszik meg a 99%-al, neki mindig a 100% kell, vagy még annál is több.”

Maszlag Tamás
Pesty Party Showband
www.pestyparty.hu

“Először is fontos tisztázni, hogy a visszafogottságot díjazó megrendelő számára sosem lesz a legjobb egy harsány ceremóniamester, és ugyanez igaz a fordított helyzetben is. A megrendelő számára mindig az a ceremóniamester a legjobb, aki a legjobban illeszkedik személyiségben, és szakmailag a vágyott esküvőhöz. Így tulajdonképpen azt is lehetne mondani, hogy ahány esküvő van, annyiféle kolléga mondható legjobbnak. Joggal merül fel a kérdés, hogy akkor hogyan fog ez előre kiderülni. Valóban rendkívül nehéz lehet –esküvői tapasztalat hiányában- egy menyasszonynak, hogy ráérezzen, kit is bízzon meg. Ezért is jöhet jól egy jó szervező, aki az adott esküvő kihívásaihoz először a megfelelő kvalitású kollégákat ajánlja. Lehet ugyanis valaki a legfigyelmesebb esküvői karmester, és állhat 350 fős násznéppel szemben, ha halkszavúsága inkább egy kisebb esküvő sikerre vitelét tudná csak garantálni. Fontos tehát egy tapasztalt szervező, aki rutinjának köszönhetően a valószínűsíthető 2-3 legjobb ceremóniamestert mutatja be a házasulandóknak. Innentől kezdve már csak a jegyespár szimpátiája kell, hogy a döntő legyen.”

Kovács Richárd
Ceremóniamester
www.facebook.com/CMRicsi/

Remélem, hogy ezzel sikerült egy kicsit tisztáznom a helyzetet. Nyilván sok olyan szolgáltató van, akik jól felépítik magukat előttetek, de a tényleges teljesítmény már jóval karcsúbb mögöttük. Pontosan ezért nem baj, ha van esküvőszervezőtök, aki átvezet benneteket az esküvői szolgáltatók erdején.

További bejegyzések

Milyen esküvői Dj-t válasszak?
Megnézem
Selfiebox az esküvőn
Megnézem
mészáros barbara esküvőszervező - forbes
Forbes: Egy esküvőszervező üzleti sikertörténete – Mészáros Barbara álommunkája
Megnézem
Minden, amit az esküvőtökről tudni kell, és nem féltek közzétenni - üdv az esküvői weboldalak világában!
Megnézem

Szeretnéd, ha én szervezném az esküvőtöket?

Időpontot kérek

Adatvédelmi irányelvek

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.
A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi oldal.

Elfogadás
Beállítások
Minden cookie elutasítása.