Minden, amit az esküvőtökről tudni kell, és nem féltek közzétenni

- üdv az esküvői weboldalak világában!

2020. február 03.

Senkit sem szeretnénk hiú ábrándokba kergetni: egy esküvő megszervezése fáradságos munka. Akkor is, ha részben profi szakemberekre bízod. Mert mindig lesz olyan kérdés, ahol neked kell kimondanod az első, majd pedig az utolsó szót is, és ha a kivitelezés nem is feltétlenül a te dolgod lesz, önmagában a döntés súlya is nagy terhet ró majd rád.

Az egyik ilyen, bár a sok feladat közül kétségkívül az egyik legkreatívabb döntés az esküvő hangulatának, vagy ahogy egy profi grafikus mondaná: az esküvő “arculatának” a kitalálása. Ez alapvető fontosságú, hiszen ez az arculat fogja meghatározni a berendezés stílusától a virágok színéig a teljes összképet. Sőt, ha igazán odafigyelsz a részletekre, akkor még a dekorációs anyagokra írt szövegeknél a betűtípus fajtáját is.

És mindezzel hol találkozik először a násznép? Hát az esküvői meghívón! Bizony, sok pár talán bele sem gondol abba, hogy arról, hogyan képzelik ők a nagy napot, a meghívóból értesül majd a nagyvilág. Lazulás egy virágos réten? Úri muri egy vidéki kastélyszállóban? Klasszikus lagzi egy kockás abroszos csárdában? Az esküvői meghívó kinézetén keresztül előre megüzenheted, mire készüljön a nagyérdemű.

Persze modern világban élünk: ma már sokan anyagi, vagy akár környezetvédelmi szempontok miatt nem szeretnének nyomtatott meghívót. Ők választhatják azt, hogy Facebook eseményben tárják a meghívottak elé a részleteket. Ez kétségtelenül célratörő megoldás, csak hát valljuk be, nem túl elegáns. Viszont mi az, ami az interneten is megjeleníthető, emellett egyedi kinézetű, és alkalmas arra, hogy minden szükséges információt – sőt annál is többet – közölhessetek a világgal? Úgy hívják: esküvői weboldal.

Saját esküvői weboldal: könnyebb, mint gondolnád

Persze most azt mondod: és mégis honnan a francból lenne nekem esküvői weboldalam? Weboldalt informatikusok készítenek mindenféle gyanús programnyelveken, én pedig ezeket nem beszélem (vagy mit kell ezekkel csinálni). De az aggodalom felesleges. Nem véletlenül hozzuk szóba a témát, mert van rá egyszerű megoldás, amivel akkor is tudsz saját esküvői weboldalt készíteni, ha életedben nem csináltál még semmi ilyesmit.

A neten több olyan szolgáltató is van, akik könnyen létrehozható esküvői weboldalakat kínálnak. Persze a különböző esküvői weboldal készítő szolgáltatások eltérnek abban, hogy mennyire kapsz szabadkezet egy egyedi, tényleg a saját ízlésed szerint összeállított weboldal létrehozásában. Van, ahol csak a nevet tudod kicserélni, vagy megadhatsz néhány szöveges információt. És van, ahol nagy szabadságot kapsz mind a stílus, mind pedig az információk megjelenítése terén.

Az egyik ilyen szolgáltatás az Esküvő Online weboldalán található esküvői weboldal tervező. Látszik, hogy a készítők odafigyeltek arra, hogy a legaprólékosabb igényeket is kielégítsék. Egyrészt a külcsín terén: többféle design sablon közül lehet választani, ezek színei szabadon variálhatóak, és állítható a betűtípus is. Másrészt ott a belbecs: itt tényleg minden van, amit egy esküvői meghívón közölni lehet, és még annál is sokkal több. Az alap információktól az idézeten át a részletes programig gyakorlatilag minden információ saját felületen jeleníthető meg, a násznép pedig egy űrlap kitöltésével online azonnal jelezheti is részvételi szándékát. A szerkesztőfelületen minden néhány kattintással állítható, kitölthető, beírható. A végén pedig választhatsz saját webcímet is, ahol elérhető lesz az oldalad.

A legjobbat a végére hagytuk: az Esküvő Online esküvőszervező oldalán a regisztráció ingyenes, így simán bármikor kipróbálhatod, hogy te milyen weboldalt raknál össze. Sőt, az elkészült weboldalt ingyenesen ki is lőheted az online térbe. Vannak ugyan fizetős modulok, de az online meghívó szerepét ezek nélkül is simán betölti az általad létrehozott esküvői weboldal. Amennyiben mégis ennél többet szeretnél, akkor néhány ezer forintért extra funkciókkal turbózhatod fel az oldaladat.

Ugye, hogy nem is olyan bonyolult? Mindenképp próbáld ki!

Szponzorált tartalom

További bejegyzések

Milyen esküvői Dj-t válasszak?
Megnézem
Selfiebox az esküvőn
Megnézem
mészáros barbara esküvőszervező - forbes
Forbes: Egy esküvőszervező üzleti sikertörténete – Mészáros Barbara álommunkája
Megnézem
Lorem ipsum
7 Tipp a Menyasszonyi Csokordobáshoz
Megnézem

Szeretnéd, ha én szervezném az esküvőtöket?

Időpontot kérek

Adatvédelmi irányelvek

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.
A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi oldal.

Elfogadás
Beállítások
Minden cookie elutasítása.