2017. októberében megálmodtam és 2018. februárjában megvalósítottam az első Téli Álomesküvőt, álom szolgáltatókkal. Maga az időpont és az esemény is lehetőséget biztosított arra, hogy ezt a rendkívül nagyértékű esküvőt, egy szerencsés pár, a tényleges érték töredékéért megvalósíthassa.

A csapatot én állítottam össze a velük töltött több éves tapasztalatom alapján. A kezdeményezés mindegyik partneremnek nagyon tetszett. Az elején nagyon féltünk tőle, hogy kevés lesz az idő…, de nem volt kevés :). 16 pár jelentkezett, de ugorjunk vissza az elejére 🙂

2017. november 24-én hoztuk nyilvánosságra a Téli Álomesküvőt. Jelentkezési határidőnek 2018.01.10-ét adtuk meg valamint a sorsolás napját 2018.01.12. 12:00 órára tűztük ki. Az esküvő dátumának a 2018.02.24-et választottuk.

Izgultam, mert tényleg kevés volt az idő, de bíztam magamban és abban, hogy ez tetszeni fog a pároknak és ők is egy lehetőségnek fogják fel.
Természetesen egy honlappal indítottunk, hogy ott minden információt megtaláljanak az érdeklődő párok (http://alom-eskuvo.hu/).
Eltelt 1 hét és nem volt még jelentkező, majd elindult… huuu… megnyugodtam.
Volt, hogy egy nap 4 pár is jelentkezett. Végül 2018.01.10-én, 16 pár jelentkezésével zártunk.

2018.01.12-én 12:00 órakor élőben jelentkeztem be a Gödöllői Királyi Kastélyból, mely helyszínül szolgált a 2018-as, első Téli Álomesküvőnek.
A nyertes pár: F. Györgyi és B. János lett. Még aznap felvettük a kapcsolatot és hát… hihetetlenül örültek, azt hitték álmodnak 🙂
6 hetünk maradt az esküvőig. Mivel a szolgáltatók adottak voltak, ezért ezzel a résszel rendben voltunk, de minden szolgáltatóval találkozniuk kellett Györgyiéknek, hogy egyeztessék az elképzeléseiket, hiszen az Ő igényeik alapján valósítottuk meg az esküvő hátralévő részét.

Pörögtek az események, a Györgyi és Jani nagyon élvezték. Két, csupaszív embert ismerhettünk meg bennük. A 1,5 órás megbeszélések rendre 3-4 órába futottak át, egyszerűen mintha ezer éve ismernénk egymást. Megismertük a „love storyjukat” is és azt kell mondjam, a sors mellettük volt :).

Nagyon hamar eltelt az a 6 hét. A forgatókönyv készen állt, várta a Nagy napot, és az azt megelőzőt. Február 23-án, pénteken, elkezdtük építeni a másnapi esküvőt. A pénteki építés nagyon jó hangulatban telt, fantasztikus volt látni, hogy mindenki szívvel-lélekkel dolgozik és mosoly tükröződik az arcukon.
Büszke voltam nagyon a csapatra!!!! Péntek délutánra, a Kastély Lovarda terme 90%-os készenlétet mutatott. Vártuk nagyon a másnap reggelt.

2018.02.24. A NAGY NAP 🙂

08:30-kor kezdtünk. Sminkes, fodrász , fotós, videós csapat érkezett.
Györgyi és Jani nagyon izgatottak voltak.
A lovarda 13:30-ra készült el teljesen, hiszen ott volt az első pillantás.

Biztos felmerül a kérdés…minden simán ment? Nem voltak bökkenők? DE, természetesen voltak akadályok amikkel találkoztunk, mint ahogy minden esküvőn vannak, pláne, ha ilyen nagyszabásúak. Számomra nagyon fontos, ha vannak is ilyenek az esküvő napján, abból a pár ne érezzen semmit, csak ha végképp nem lehet megoldani nélkülük. Itt is voltak váratlan helyezetek, de 13:30-ra minden a helyére került és tökéletesen működött 🙂

Számomra az első pillantás nagyon fontos. Szeretem, ha az drámai, romantikus, hiszen a menyasszony kislánykora óta arra készül, hogy milyen lesz, mikor a vőlegénye meglátja menyasszonyi ruhában.
Itt is nagy hangsúlyt fektettünk erre. Az első pillantás, ahogyan azt terveztük, a teljesen kész Lovardában volt, amit megbolondítottunk egy kis romantikus aláfestő zenével.

Jani háttal állt, Györgyi lassan oda sétált, majd Jani megfordult.
Mikor Jani arcát megláttam…. akkor éreztem igazán, hogy igen, imádom a munkám és érdemes ennyi energiát belefektetni, plusz köröket futni a jobb eredményért. Egyébként a telefonommal videóztam mint egy kis kamasz, és bármennyire is szeretném, ezt most nem osztanám meg veletek, hagyjuk meg nekik ezt a csodás, meghitt pillanatot. 🙂
A teremben a fotósok, videósok voltak még és aki kezelte a hangtechnikát.
Végig néztem rajtuk, mikor Györgyi és Jani tekintete találkozott a „first look” alatt, és igen…. ezért is szeretek velük együtt dolgozni, mert mint emberek is nagyon jók, hiszen mindenkit meghatott és átérezték, hogy ott éppen milyen érzések futkosnak bennük.
Gyönyörű és megható pillanatok voltak.

Janiék ezek után elmentek kreatív fotózásra. Mi pedig felkészültünk a vendégek érkezésére.
15:30-tól érkeztek. A polgári szertartást a Kastély Dísztermében tartottuk 16:30-tól, amit egy gratuláció és kis csoportos fotózás követett.
Volt egy álmunk még, egyszív alakú csoportkép, kint a Kastély udvarán csillagszórókkal.

Fantasztikus násznép volt, rugalmasak és a fotó tökéletes lett :). A napot a fantasztikus vacsora és a hajnalig tartó mulatozás zárta.

Mészáros Barbara Esküvőszervező